English (United States)Nederlands - nl-NL
Home Blogs Sponsor Cd Erick Nova - Out Of Body

LoginSponsor Cd Erick Nova - Out Of Body Print E-mail
Read : 3781 times

Sponsor Cd Erick Nova  - Out Of BodyHallo Vrienden.

De nieuwe Cd van Erick Nova, "Out Of Body", geïnspireerd op mijn boek "Door Het Raam - Ervaringen met Uittredingen" is zojuist fysiek verschenen. Ik heb hem bekeken en beluisterd en vind hem heel mooi geworden.
Erick heeft de lyrics, muziek en zang verzorgd, ik heb de cover en het label van de Cd gemaakt.

 Als je deze Cd wilt bestellen kan dat.
Je mag er voor betalen wat je wilt, met een minimum van € 5,99 inclusief verzendkosten (en signering als je wilt). Alles wat je meer betaalt, zal ten goede komen aan mijn kinderboek DOOR DE HEMEL - Iedereen heeft vleugels. Een boek voor kinderen vanaf zeven jaar (en jonger onder begeleiding) over uittredingen en bijna-doodervaringen. Dit boek wil ouders, verzorgers en hun kinderen helpen bij het positief begrijpen van de astrale ervaringen van kinderen. Het is namelijk helemaal niet zo gemakkelijk om zo'n ervaring te communiceren, niet voor het kind en ook niet voor de ouder.

Ik kan de drukkosten van dit boek namelijk nog niet betalen, en jij zou op deze manier een bijdrage kunnen leveren.
Elke bijdrage hoger dan € 5,99 zal op de website www.doordehemel.nl vermeld gaan worden met de door jou gekozen sponsornaam. Geef die dus op als je meer dan € 5,99 wilt betalen.

Zelf vind ik dit in dit geval een heel mooi en toepasselijk doel, omdat Erick Nova op deze Cd zingt over Danny, de jongen die op veertienjarige leeftijd zijn leven verloor bij een tragisch treinongeval. Ik zat in die trein.
Danny leeft nu aan de andere kant.

Zie hier nog een keer de clip die ik voor "Danny" maakte:Ook staat op deze Cd natuurlijk de song "Out of Body", en hier kun je de bijbehorende clip bekijken:Hartelijke groeten en veel kijk- en luisterplezier,

Sten Oomen

---

Cd "Out Of Body" by Erick Nova, design Sten Oomen

 

Add comment


Security code
Refresh